Informationsskilte – Pyloner

Skiltene er etableret i et samarbejde, imellem Markedsføringsgruppen i Viborg Kommune og Viborg Egnens HANDELSRÅD. Tiltaget skal fremme synligheden af aktiviteterne i de enkelte byer, men skiltene skal ligeledes bruges til at sætte fokus på de store aktiviteter, der har interesse for borgerne i hele Viborg Kommune.

Skals er en af de otte byer, der har fået de nye skilte. 4 er opstillet i Skals, ved Højskolebakken, Ejstrupvej, Skringstrupvej og Hovedgaden mod nord.

”Vi ønsker og håber, at de vil blive brugt aktivt, f.eks. til at annoncere for arrangementer som Byfest / Torvedag / Kræmmermarked / Julearrangement med mere.
Man er åbne for forslag, dog må de ikke bruges til at reklamere for tilbud hos f.eks. købmand, bager, mekaniker og andet.

Plakaterne i skiltenes rammer er ikke statiske, men udskiftes løbende. Det kræver en nøgle til rammen, før det er muligt at skifte indholdet, og i Skals er det Borgerforeningen, der koordinerer opsætningen af plakater. Foreningen står ligeledes for at vedligeholde pylonerne, så de altid fremstår pænt.

Pylonerne vil medio 2013 få monteret en folie med Skals by logo, som vil være fast baggrund. Snaprammerne har målet 70 x 100cm, Og det er den størrelse, der vil virke bedst når den nye baggrundsfolie bliver monteret. A3 & A4 har ikke den rette virkning !

Der har nogle få gange hersket lidt tvivl omkring ophængning, derfor denne lille reminder.

Ved opsætning. Ny fast baggrund i alle 4 pyloner.